Libraryhttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/03/Bibliotheek-300x180.jpg

Werving & selectie teammanager facilitair bibliotheek Rotterdam

Werving & selectie teammanager facilitair bibliotheek Rotterdam
Werving & selectie teammanager facilitair bibliotheek Rotterdam https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/03/Bibliotheek-300x180.jpg

Met jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers is de Bibliotheek de meest drukbezochte culturele instelling van Rotterdam. Sinds 2013 is de Bibliotheek een zelfstandig opererende organisatie. Dit vraagt om een meer bedrijfsmatige manier van denken én doen. Om de nieuwe koers tot een succes te maken zijn gastvrijheid, goede faciliteiten en een vlekkeloze logistiek onontbeerlijk. Hospitality Group ging voor Bibliotheek Rotterdam op zoek naar een bedrijfsmatige facilitair manager.

De nadruk lag op het vinden van een ervaren peoplemanager die in staat is het team mee te nemen in een nieuwe manier van denken en kansen vertaalt naar concrete oplossingen. Een kandidaat die beschikt over ruime ervaring met contractmanagement en de begeleiding van huisvestingsprojecten.

Binnen vier weken heeft Hospitality Group een selectie van drie geschikte kandidaten gepresenteerd. In een korte gedegen selectieprocedure maakte Bibliotheek Rotterdam de keuze voor een van de kandidaten. De opdrachtgever beoordeelde het recruitmentproces met een 8.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Bibliotheek Rotterdam
Locatie
Rotterdam
Projecttype
Werving & selectie

Meer informatie