Beste Facility Managementbureau bij Consultancy.nl

Wij zijn trots!! Platform Consultancy.nl heeft de 1ste editie gelanceerd van zijn ‘Beste Adviesbureaus van Nederland’ ranking. Meer dan 200 adviesbureaus zijn beoordeeld voor de Facility Management ranking in 2022, waarvan 14 zijn erkend als een leidende speler. Hospitality Group kreeg als enige de hoogste Diamond rating. We zijn blij dat we ook in andere rankings zoals human resources, inkoop en projectmanagement bij de leiders horen. Een groot compliment voor al onze medewerkers en relaties!

Beste FM bureau

Om te achterhalen welke partijen tot de kopgroep behoren, beoordeelde Consultancy.nl circa 1.000 bureaus actief in de Nederlandse markt op een reeks aan criteria. Vanuit een branchebrede en datagedreven benadering werden zo de marktleiders geïdentificeerd. De capaciteiten van adviesbureaus zijn beoordeeld op basis van de dienstverlening in FM, de meningen van opdrachtgevers en consultants actief in FM, reputatie, benchmarks van analisten, awards en erkenningen, online voetafdruk, kennisleiderschap en meer.

Beste Facility Management adviesbureaus van Nederland 2022 (consultancy.nl)

Meer rankings

De ranking presenteert de beste adviesbureaus in circa 40 sectoren en 40 expertisegebieden. Bureaus opgenomen in de lijst hebben een reputatie weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen hun expertisegebied. Hospitality Group is in meerdere rankings voor vakgebieden en sectoren erkend als leidende speler:

VakgebiedenLevel
Facility ManagementDiamond
Human ResourcesGold
InkoopGold
Project ManagementGold
SectorenLevel
BankenGold
Food & BeveragePlatinum
GemeenteGold
Kunst & CultuurGold
OnderwijsPlatinum
SportSilver
WoningcorporatiesGold
ZorgPlatinum

Hospitality Group – Rankings | Consultancy.nl