Hospitality Group is een gecertificeerde B Corp!

Hospitality Group is sinds deze week met trots B Corp-gecertificeerd. Hiermee sluiten we ons aan bij de snelgroeiende, internationale certificering voor winstgevende bedrijven die een grote, positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij.

B Corp

B Corp-gecertificeerde bedrijven streven structureel naar positieve impact op mens, planeet en maatschappij. Dit houdt in dat het bedrijf niet alleen winst nastreeft, maar ook actief bijdraagt aan het welzijn van de samenleving en het milieu. B Corp is een vergaande certificering die bedrijven onderwerpt aan een grondige beoordeling op hun sociale en ecologische prestaties, transparantie en verantwoordingsplicht. Dit wordt gedaan op vijf impactgebieden: bestuur, werknemers, maatschappij, milieu en klanten.

Score van 97,3

Om in aanmerking te komen voor B Corp, moet je als bedrijf minimaal 80 punten behalen. Hospitality Group weet met 97,3 punten deze minimale ondergrens ruimschoots te overschrijden en hiermee zijn we voorloper in de facilitaire markt.

Prachtige erkenning

Inge de Bekker, directeur Duurzaamheid bij Hospitality Group: “We zijn supertrots op deze certificering. Creating better places is onze missie en we hebben sociaal en duurzaam ondernemen al heel lang in ons DNA zitten. Dat we nu een gecertificeerde B Corp zijn, is  een prachtige erkenning van al onze positieve impact, zowel intern als bij onze opdrachtgevers. Want dat is het mooie van B Corp: dat het om de impact gaat die je binnen je eigen organisatie maakt, maar juist ook buiten bij opdrachtgevers en in de maatschappij.”

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.