Martine Atzema gestart als partner Workplace strategy & design

Martine Atzema is per 1 februari verantwoordelijk voor de expertise Workplace strategy & design van Hospitality Group. Martine neemt deze verantwoordelijkheid over van Rick Steinmann. Rick blijft als workplace expert verbonden aan Hospitality Group en onze collega’s en opdrachtgevers met zijn kennis en ervaring inspireren.

Creating better places

Samen met het bestaande team gaat Martine de expertise nog verder uitbouwen en ontwikkelen. Met circa 15 workplace professionals begeleiden we onze opdrachtgevers bij het creëren van de ideale werk-, leer- en verblijfsomgeving voor alle type organisaties en manieren van werken. Omgevingen die gebruikers helpen het beste uit zichzelf en hun teams te halen. Met gezondheid en duurzaamheid als een belangrijk vertrekpunt.

Uitgebreide workplace ervaring

Martine werkte de afgelopen acht jaar bij ProRail waar zij de laatste jaren verantwoordelijk was voor Human Facility Management. Samen met haar team realiseerde zij een optimale, inclusieve werkomgeving en alle daarbij behorende services op alle locatie in Nederland, variërend van monumentaal tot modern. Voor haar tijd bij ProRail was Martine al eerder werkzaam bij Hospitality Group als senior consultant.

Een warm welkom

We zijn erg blij dat Martine ons partnerteam komt versterken en we zijn er trots op dat Martine na acht jaar opnieuw voor onze organisatie kiest, aldus directeur John Dommerholt. “Met Martine verbinden we een ervaren workplace professional met een aansprekend netwerk aan onze organisatie. Haar uitgebreide kennis en ervaring en haar managerial skills zijn een belangrijke aanvulling voor ons bureau. Wij wensen haar een warm welkom en heel veel succes.”