‘Out of the box’ tijdens de Dutch Design Week

Tijdens de deep dive sessie ‘Renewed Thinking’ bezochten we met deelnemers van de Future Work en FM Executive community de Dutch Design Week in Eindhoven. Een dag in het teken van anders kijken naar vraagstukken om tot vernieuwende oplossingen te komen.

We startten de dag bij Microlab op het Strijpterrein. Paul Smit, filosoof en cabaretier, nam ons op een humoristische en energieke wijze mee in het menselijk gedrag en de werking van ons brein. Bijvoorbeeld over hoe verbinding, vertrouwen en creativiteit ontstaat binnen een organisatie. Wist je dat je je brein moet voeden en vervolgens moet laten rusten voordat ideeën ontstaan?

Een kijkje in de toekomst!! Tijdens de Future of Work tour werden we ondergedompeld in de nieuwste trends en ontmoetten we inspirerende (jonge) ontwerpers. Zoals Studio Hendrix met de ‘Living Bin’. Geblazen uit glas in een organische vorm, zodat er speciaal gekweekte zeeanemonen in kunnen leven die ons organisch afval eten, terwijl ze een lichtshow geven met hun luminescentie.

Wil je ook inspiratie opdoen in een community? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met één van onze community managers.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.