Springplank Duurzaam FM

Samen springen naar een regeneratief FM

De Springplank Duurzaam FM is live! Op dinsdag 11 oktober organiseerden APG, PHI Factory en Hospitality Group een inspirerende en actieve middag met ruim 60 facilitaire opdrachtgevers in het meest duurzame gebouw van Europa, EDGE Amsterdam West. Tijdens dit interactieve event bepaalden facilitaire professionals een gezamenlijk ambitie: samen versnellen naar een volledig regeneratief FM in 2030.

Als organisatoren was het erg leuk om te ervaren hoe de deelnemers elkaar enthousiasmeerden om gezamenlijk deze stap te zetten. We koppelden de uitdagende ambitie aan de Sustainable Development Goals en maakten de vertaling naar specificaties voor de servicegebieden hospitality, food & beverages en grondstofmanagement. We presenteren deze graag aan jullie in de Meet-up van de FM Community op 7 november! Na afloop delen wij deze duurzaamheidsspecificaties, die direct handvatten geven om concrete stappen te maken in je eigen organisatie.

Spring jij ook mee?

De Springplank Duurzaam FM gaat door met een duurzaamheidscommunity gericht op inspiratie en kennisdeling, waarbij thema’s als circulaire economie, biodiversiteit en klimaatpositief aan bod komen. Voor diegene die er niet bij kon zijn, voel je vrij om je interesse aan te geven, we betrekken je graag. Wil je meedenken over de ontwikkeling en invulling van de duurzaamheidscommunity? Neem dan contact op met Ingrid Siepel, Michael van der Meer, Tom de Jong of meld je aan via events@hospitality-group.nl.