https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/Verspillingsfabriek-300x180.jpg

Samenwerken tegen verspilling

Samenwerken tegen verspilling
Samenwerken tegen verspilling

Auteur:

Daaaaag tegen verspilling. Hoe vaak gooi jij voedsel weg? Ik sta er sinds mijn bezoek aan de verspilling hub THREE-SIXTY weer extra bewust bij stil en schrik van wat we cumulatief in Nederland verspillen aan voedsel. Vijf miljard euro, waarvan de helft via de consument. Anders gezegd 14% van al het voedsel dat wij als consument kopen verdwijnt in de prullenbak. De Verspillingsfabriek is een prachtig initiatief van Hutten Catering dat  kansen biedt en creëert om samen te werken aan het verminderen en beter verwaarden van voedselverspilling.

Tijdens de rondleiding zie ik de verschillende samenwerkingen die voedsel recyclen als doel hebben. Restafval wordt in de fabriek verwerkt tot mooie nieuwe producten zoals soepen en sauzen. De creatieve ruimte biedt samenwerkingspartijen letterlijk een plek om bij elkaar te zitten en nieuwe ideeën en producten te bedenken. Samenwerking is de oplossing voor verspilling. De mogelijkheden zijn legio. Het begint klein bij ons zelf, maar als we samen optrekken in de keten zijn de resultaten groots.

FM Course Samenwerken; doe je mee?

Samenwerken is een instrument om doelstellingen te kunnen realiseren en ook in de wereld van facility management zeer relevant. In de FM course ‘Samenwerken’ gaan we in vijf deep dive sessies in op de kansen van succesvol samenwerken; met je team, met je suppliers, met andere support afdelingen en met de business. Samenwerken om het verschil te kunnen maken? Lees meer

Hospitality Group, Creating Better Places.