https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/01/shutterstock_741973027_1000x600-300x180.jpg

Wanted: junior consultant facility management

Wanted: junior consultant facility management

Auteur:

Auteur:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior consultant facility management. Als junior consultant ga je aan de slag in het facilitaire werkveld en adviseer je klanten over de inrichting van hun facilitaire organisatie. Wat houdt dat precies in? Wie kan dat beter vertellen dan een consultant die als junior begonnen is?

Meet Quincy van Hees

Quincy van Hees (consultant sourcing, regie & performance bij Hospitality Group) volgde de opleiding Facility Management. Ze kreeg een baan aangeboden bij het bedrijf waar ze afstudeerde. Te makkelijk, vond ze. Quincy wilde zichzelf bewijzen, de lat hoger leggen en solliciteerde voor de functie interim manager bij Hospitality Group. Ons advies tijdens die gesprekken: consultancy past je meer. En zo volgde een gesprek met Tim van Asch en George Maas. Quincy kon aan de slag en startte in 2016 als junior consultant met als expertise sourcing, regie en performance.

Waarom heb je voor Hospitality Group gekozen?

“Een duidelijk antwoord! Omdat ik altijd voor het beste ga en daarom ook wil werken bij de nummer één in de adviesbranche. Door de samenwerking met de goeroes in dit vakgebied leer je ontzettend veel. Daarnaast is er ook veel mogelijk. Zo ben ik bijvoorbeeld gelijk aan de slag gegaan met Lean Green Belt en inmiddels ben ik geslaagd voor mijn Black Belt. Er kan zo veel, maar je moet wel blijven sturen op wat je wilt.”

Wat waren de leukste projecten?

“Lastige vraag, ik heb veel ervaring mogen opdoen in verschillende thema’s en bij verschillende mooie klanten. Eén voorbeeld is het doen van onderzoek. Dat had ik nog niet vaak gedaan, nu ben ik een van de experts in onze organisatie. Datzelfde geldt voor het werken met persona’s. Hier wist ik niets over, maar ik heb me erin vastgebeten en het me eigen gemaakt. Nu word ik er op bevraagd. Dat is gaaf.”

Waarom geen interim, maar consultancy?

“Dat heeft Estel Vrielink (partner interim & recruitment) toen goed gezien. Ik ben niet iemand van de praktijk, ik wil uitgedaagd worden op de inhoud. Daar word ik gelukkig van.”

Welke ontwikkelingen zie je in de toekomst?

“De lat elke keer weer wat hoger leggen. Nog meer leren over de inhoud. Ik wil de expert worden binnen mijn vakgebied.”

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden van Quincy’s verhaal over de functie junior consultant facility management? Wij hebben een vacature! Solliciteer via deze link en ontmoet Quincy.

Werken bij Hospitality Group

Creating Better Places is onze missie. Hospitality Group helpt organisaties met het creëren van aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen. Dat doen we door te werken in multidisciplinaire teams. Teams die bestaan uit business analisten, conceptontwikkelaars, projectmanagers, adviseurs en designers. Teams die elkaar uitdagen en beter maken. Samen verrassen we opdrachtgevers met een aansprekende visie en dito oplossingen. Oplossingen met de beleving van gebruikers als vertrekpunt.

Wat vind je ervan? Durf jij de uitdaging aan? We zijn altijd op zoek naar energieke talenten, creatieve geesten en uitblinkers met humor. Bekijk onze vacatures of kom gewoon eens kennismaken. Je bent welkom!