/
/
Interim professionals

Interim professionals

Een uitdaging voor facilitaire professionals met meer dan drie jaar werkervaring die van afwisseling houden! Als facilitair interim professional werk je voor aansprekende (internationale) organisaties in de mooiste functies aan de gaafste projecten. En wij zorgen voor goede begeleiding, opleidingen en activiteiten om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

De functies

Voorbeelden van functies die onze interim professionals tijdelijk vervullen zijn; teamleider facilitair, duurzaamheidsadviseur, contractmanager, huisvestingsadviseur, facilitair projectmanager en facilitair coördinator. De duur van de projecten varieert van enkele maanden tot circa één jaar en zijn er in alle branches.

Het team

Je maakt onderdeel uit van een team interim professionals die ambitieus en leergierig zijn. Met het team ontwikkel je je soft en hard skills en heb je regelmatig teamdagen. Zo is er een intensief leiderschapsprogramma onder begeleiding van een professionele coach.

Kom snel kennismaken

Houd je van afwisseling, leg je de lat hoog en heb je een HBO of Master opleiding afgerond? Dan zijn we benieuwd naar jouw CV en maken we graag kennis.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.