https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/10/boksen-300x180.png

Young Professionals boksen op tegen hun valkuilen

Young Professionals boksen op tegen hun valkuilen
Young Professionals boksen op tegen hun valkuilen

Auteur:

Tijdens het blok ‘ik en mijn omgeving’ worden wij als Young Professionals bewust gemaakt van onze eigen krachten en valkuilen en de invloed van onze omgeving hierop. Door middel van de Realdrives test werd inzichtelijk gemaakt wat de persoonlijke en gemeenschappelijke drijfveren binnen onze groep zijn. Daar maakten we afgelopen vrijdag op een originele en sportieve wijze kennis mee. Jab, cross!

Realdrives

Realdrives is een drijfverentest die inzichtelijk maakt waar je energie uit haalt. Drijfveren beïnvloeden voor een groot deel je gedrag. Je omgeving heeft ook invloed op je gedrag. Naast je drijfveren laat Realdrives daarom zien met welke bril jij naar je omgeving kijkt en hoe jij jouw gedrag daarop aanpast. Door meerdere profielen te bundelen ontstaat een groepsprofiel met gezamenlijke drijfveren die de krachten en valkuilen van het team naar boven haalt. Een mooi startpunt om de onderlinge samenwerking, communicatie en resultaten binnen een team te verbeteren!

Binnen onze Young Professional groep waren alle zes de soorten drijfveren aanwezig. De ‘groene’ drijfveer heeft de overhand in het groepsprofiel. Dat wil zeggen dat wij als groep de mens centraal zetten, open zijn in communicatie en ernaar streven vriendelijk en behulpzaam te zijn. Echte dienstverleners dus. Minder hoog scoorden wij op de ‘rode’ drijfveer, we mogen wat meer van ons afbijten!

Boksen met Rob Rijk

Met voormalig professioneel bokser én wereldrecordhouder touwtje springen Rob Rijk werd het ‘rood’ flink aangezet. Rob daagde onze uit om de controle los te laten en daadkrachtiger te handelen. De knop werd omgezet en iedereen was bloedfanatiek. Zelfs Rob (lees: professioneel bokser) werd een tik uitgedeeld, over daadkracht gesproken!