https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/01/Interimrecruitement-new-300x180.jpg Ga naar Expertise 

Interim & recruitment

Een top team is ongelofelijk belangrijk voor succesvolle dienstverlening. Hospitality Group helpt u graag uw team versterken met professionals in hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Onze oplossingen variëren van interim management en detachering tot executive search. Allemaal op HBO+ niveau. Met onze neus voor talent, toegang tot relevante netwerken en aansprekende navigatietools vinden we voor u altijd de beste kandidaat. Snelheid, kwaliteit en passie kenmerken ons proces.

Werkplekconcepten https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/01/Header-design-300x180.jpg Ga naar Expertise 

Service & workplace design

Hospitality Group helpt bij het creëren van de ideale omgeving voor werken, leren, vrije tijd en/of zorg. Een omgeving die klopt, die persoonlijke aandacht ademt, die gemaakt is voor interactie en blijft verrassen. We werken dagelijks met opdrachtgevers aan het realiseren van eigentijdse en renderende huisvesting en community voorzieningen. Variërend van werkplekconcepten, serviceconcepten en campusvoorzieningen tot accommodatiebeleid en sportvoorzieningen.

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/01/Header-sourcing-01-300x180.jpg Ga naar Expertise 

Sourcing, regie & performance

Wanneer verandering de enige constante is, zijn gezonde en wendbare organisaties een voorwaarde. Hospitality Group helpt u uw dienstverlening te organiseren en optimaliseren zodat u kunt sturen, beheersen en anticiperen. Van het uitstippelen van de sourcingsstrategie, het begeleiden van inkoop en het inrichten van de regieorganisatie tot het monitoren van performance.

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/01/header-training-01-300x180.jpg Ga naar Expertise 

Training & development

Hospitality Group verzorgt inspirerende trainingsprogramma’s voor professionals in hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Het laten groeien en bloeien van mensen is onze passie. Samen met onze trainers maken medewerkers, teams en organisaties echte stappen. Stappen op weg naar een nieuwe functie, een gastvrije werkwijze, een betere samenwerking of een inspirerende toekomst.