In elke sector mogen we werken voor de meest innovatieve (internationale) organisaties die aantoonbaar de sector leiden of dat willen gaan doen. Onze medewerkers maken iedere dag weer het verschil bij deze organisaties. Dat vergt veel inzet maar daar krijg je ook veel voor terug. Je ontwikkelt je snel en bouwt aan een mooi track record.

Hospitality Group helpt organisaties met het creëren van aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen. Dat doen we door te werken in multidisciplinaire teams. Teams die  bestaan uit business analisten, conceptontwikkelaars, projectmanagers, adviseurs en designers. Teams die elkaar uitdagen en beter maken. Samen verrassen we opdrachtgevers met een aansprekende visie en dito oplossingen. Oplossingen met de beleving van gebruikers als vertrekpunt.

We werken samen vanuit ons mooie clubhuis aan de Nijverheidsweg-Noord te Amersfoort. Hier hebben we verschillende werkplekken, ontmoetingsplekken en ons eigen café. In dat café kun je onder andere dagelijks gebruik maken van een gezonde lunch. Met ons vitaliteitsprogramma besteden we aandacht aan de fysieke en mentale fitheid van medewerkers. Dat je je goed voelt dat vinden wij heel belangrijk.

 

 

Wat vind je ervan? Durf jij de uitdaging aan? We zijn altijd op zoek naar energieke talenten, creatieve geesten en uitblinkers met humor. Bekijk onze vacatures of kom gewoon eens kennismaken. Je bent welkom!