/
Werken bij

Werken bij

We werken voor de meest innovatieve (internationale) organisaties die aantoonbaar de sector leiden of dat willen gaan doen. Als medewerker maak je iedere dag weer het verschil bij deze organisaties. Zo ontwikkel je je supersnel en bouw je aan een mooi track record. Kom je ook mee impact maken?

Een wereld te ontdekken

Als afstudeerder, starter en als ervaren professional ben je welkom! Met een hbo of universitaire achtergrond, passie voor ons vakgebied en vooral veel mooie skills en ambitie. Daar draait het bij ons om. Dat je wat wil bereiken en wat wil neerzetten. Met jouw talenten kun je bij ons je carrière zelf vormgeven en de beste worden in één van onze expertises.

Je internationale aspiraties kun je bij ons helemaal kwijt. Steeds meer opdrachten zijn ook voor internationale organisaties. Van Berlijn, Londen en Parijs tot Milaan, Rio de Janeiro en Silicon Valley. Check!

Jouw talenten

Ben je de consultant die zich graag ergens in verdiept, houdt van puzzelen en met scherpe analyses komt? Of is interim- en projectmanagement meer wat voor jou en help je opdrachtgevers verder met heldere plannen en uitstekend leiderschap.

We bieden volop mogelijkheden om je zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak te ontwikkelen. Van onboarding en academydagen tot inspiratiesessies met je eigen team en onze jaarlijkse studiereis.

Join the adventure!

Wat vind je ervan? Ga je de uitdaging aan? We zijn altijd op zoek naar energieke talenten, creatieve geesten en uitblinkers met humor. Diversiteit en inclusiviteit zijn essentiële bouwstenen voor ons team, omdat we geloven dat verschillende perspectieven leiden tot innovatie en succes. Bekijk onze vacatures of kom gewoon eens kennismaken. Je bent welkom! De koffie staat klaar. 🙂

Vacatures.

Senior medewerker finance

Medewerker finance

Business assistant

Afstudeerstage Provider Performance Onderzoek (PPO)

Facilitair interim professional

Senior projectmanager Healthcare

Senior facilitair interim professional huisvesting

Senior facilitair interim professional

Junior interim manager / young professional

Ons clubhuis NN78

Ons clubhuis in Amersfoort is een eigenzinnige plek vol inspiratie waar we met en voor opdrachtgevers werken aan vernieuwende en duurzame projecten. We hebben verschillende werkplekken, ontmoetingsplekken, creatieve ruimtes, een buitenterras en ons eigen café. Met hele goede koffie, een supergezonde gratis lunch en veel fruit. Dat je je goed voelt dat vinden wij heel belangrijk en daar doen we alles aan. Van kunst voor thuis ter inspiratie tot yoga en andere sportactiviteiten. Op 50 meter van ons clubhuis kun je als medewerker gratis sporten bij high-end sportschool Movement Gym. Ons clubhuis zit in een leuke buurt waar we samenwerken met lokale ondernemers met passie. Van meubelmaker tot koffiebranderij.