/
/
Young professional programma

Young professional programma

Ons young professional programma is een uitdagend facilitair traineeship van twee jaar! Je geeft je carrière een boost en je kunt je talenten persoonlijk en professioneel maximaal ontwikkelen. Een combinatie van een opleidingsprogramma en gave projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Met je frisse blik, leergierigheid en ambitie breng je een andere, nieuwe energie en coole ideeën.

Gave opdrachten

Je krijgt de mogelijkheid om het werken als interim manager en/of als consultant te ontdekken. Met allemaal uitdagende opdrachten bij aansprekende organisaties in alle branches. Door heel Nederland en soms zelfs internationaal. De interim opdrachten variëren van facilitair coördinator tot junior projectleider en duren enkele maanden tot maximaal één jaar. Als adviseur werk je aan meerdere vraagstukken zoals het adviseren over de facilitaire organisatie of de dienstverlening in een nieuwe werkomgeving.

Veel leren

Met het young professional programma stomen we je klaar voor een flitsende carrière in het facilitaire werkveld. We geven je de ruimte om te groeien en ons vak te leren kennen. Samen met andere young professionals volg je om de week op vrijdag een trainingsdag met gerichte trainingen, intervisies en masterclasses. Denk aan succesvol presenteren, adviseren & leiderschap en PRINCE2 projectmanagement. Na twee jaar ontvang je je certificaat en zijn er volop nieuwe mogelijkheden voor je binnen Hospitality Group.

Kom snel kennismaken

Is FM je passie, heb je een énorme drive en HBO Facility Management, HBO Hotelschool of een relevante Master opleiding afgerond? Dan zijn we benieuwd naar jouw CV en maken we graag kennis.