Ontmoetingsplekken
Van restaurants, espressobars en food courts tot hospitality areas met ontvangst- en winkelvoorzieningen. Centrale voorzieningen zijn steeds meer de ontmoetingsplek waar mensen samen komen en daarmee cultuurdrager van de organisatie.
Architecten van de beleving
Onze concepten en ontwerpen onderscheiden zich door de belevingswaarde en versterken de identiteit en het DNA van organisaties. Niet voor niets noemen wij onze medewerkers die deze voorzieningen ontwerpen de ‘architecten van de beleving’.
Onze dienstverlening
Onze dienstverlening gaat van visie- en conceptontwikkeling, interieurontwerp, het opstellen van PvE’s en technische uitwerking tot en met de aanbesteding of de bouwbegeleiding en implementatie van de nieuwe voorzieningen. En ook na oplevering kunnen we de hospitality en dienstverlening toetsen via audits of mystery visits en medewerkers en cateraars/exploitanten trainen en coachen.
Food Concept Community
Speciaal voor (facility) managers die verantwoordelijk zijn voor of zich bezighouden met ontwikkelingen van horecavoorzieningen hebben wij de Food Concept Community ontwikkeld. In drie deep dive sessies en een out of office tour zoomen we in op de verschillende trends en facetten van food concepten.