/
/
Food & hospitality concepts

Food & hospitality concepts

Hospitality Group ontwikkelt en realiseert aansprekende en duurzame voorzieningen voor eten en drinken, vergaderen en overleggen, ontmoeten en ontvangen van gasten. Juist dit soort voorzieningen kunnen het verschil maken om te komen tot een inspirerende omgeving.

Ontmoetingsplekken

Van restaurants, espressobars en food courts tot hospitality areas met ontvangst- en winkelvoorzieningen. Centrale voorzieningen zijn steeds meer de ontmoetingsplek waar mensen samen komen en daarmee cultuurdrager van de organisatie.

Architecten van de beleving

Onze concepten en ontwerpen onderscheiden zich door de belevingswaarde en versterken de identiteit en het DNA van organisaties. Niet voor niets noemen wij onze medewerkers die deze voorzieningen ontwerpen de ‘architecten van de beleving’.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening gaat van visie- en conceptontwikkeling, interieurontwerp, het opstellen van PvE’s en technische uitwerking tot en met de aanbesteding of de bouwbegeleiding en implementatie van de nieuwe voorzieningen. En ook na oplevering kunnen we de hospitality en dienstverlening toetsen via audits of mystery visits en medewerkers en cateraars/exploitanten trainen en coachen.

Food Concept Community

Speciaal voor (facility) managers die verantwoordelijk zijn voor of zich bezighouden met ontwikkelingen van horecavoorzieningen hebben wij de Food Concept Community ontwikkeld. In drie deep dive sessies en een out of office tour zoomen we in op de verschillende trends en facetten van food concepten. 

15

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Food & hospitality concepts

Op naar een groene koffiebeker

Duurzaam eten en drinken in de werkomgeving

Insights

Food & hospitality concepts

Op naar een groene koffiebeker

Duurzaam eten en drinken in de werkomgeving

Projecten

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.