/
/
/
Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA
Home / Projecten / Food & hospitality concepts / Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Nadat Hospitality Group in 2017 al het ontwerp en de realisatie van de restauratieve voorzieningen van Uber realiseerde, is Hospitality Group nu ook gevraagd om alle restauratieve voorzieningen voor Uber EMEA – het nieuwe hoofdkantoor aan de Zuidas Amsterdam – in Tripolis-Park te ontwerpen.

Internationaal toonaangevend en duurzaam ontwerp

Met de BREEAM-NL Outstanding-certificering behoort Tripolis-Park tot de meest duurzame gebouwen van Nederland. In samenwerking met hoofdarchitect Perkins & Will en CBRE hebben we een unieke restaurantomgeving gecreëerd met internationale allure. Deze innovatieve restaurantomgeving is maximaal duurzaam uitgewerkt, zodat het voldoet aan de zeer ambitieuze en hoogst haalbare certificering van BREAAM. Zo zijn bijvoorbeeld de koel- en vriescellen aangesloten op het koudwatersysteem van het gebouw.

Op de foto: Henk Schouten (Senior projectmanager Food & hospitality concepts bij Hospitality Group) samen met Marije Vroom (Food Program Manager EMEA & APAC bij Uber)
Fotografie: Rylana van der Marel

Meer

Food & hospitality concepts

Revitalisatie Bedrijfs­restaurant voor 600 lunch­gebruikers

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

15

Food & hospitality concepts

Toon alle projecten
15

Revitalisatie Bedrijfs­restaurant voor 600 lunch­gebruikers

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

15

Food & hospitality concepts

Revitalisatie Bedrijfs­restaurant voor 600 lunch­gebruikers

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag