/
/
Bianca Vlug
Bianca
Vlug
Matching & contracts specialist
Interim & recruitment

Bianca is matching & contracts specialist met een passie voor het creëren van succesvolle samenwerkingen. Door haar jarenlange werkervaring, kennis van de markt en haar opgebouwde netwerk met (zelfstandig) interim professionals weet zij het juiste talent aan organisaties te verbinden en de perfecte match te maken. Met haar enthousiasme, oprechtheid en interesse in mensen en hun drijfveren is zij altijd op zoek naar facilitaire talenten om haar netwerk te vergroten.

Voor het opstellen en beheren van contracten voor zowel opdrachtgevers als zelfstandig interim professionals maakt Bianca gebruik van haar analytisch vermogen, georganiseerde aanpak, helikopterview en oog voor detail. Met haar brede kennis van zaken, ervaring en toegankelijke instelling, staat zij open voor alle vragen op het gebied van contracten.

Bianca is gedreven, resultaatgericht en zoekt altijd naar nieuwe manieren om haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Ze laat zich niet van de wijs brengen en is de rots in de branding binnen het team van Interim & recruitment.