/
/
Cecile Arnold
Cecile
Arnold
interim manager

Cecile is interim manager bij Hospitality Group. Zij beschikt over brede facilitaire kennis op het gebied van (her)huisvesting, soft services en projectmanagement. In 2013 heeft zij de opleiding Facility Management aan de Saxion Hogeschool in Deventer afgerond. Na haar studie is zij als Management Trainee gestart bij het Facilitair Bedrijf van Achmea. Bij Achmea heeft ze meerdere rollen gehad als facility manager, transitiemanager en projectmanager huisvesting.  

Daarna heeft zij als interim manager verschillende opdrachten afgerond binnen de grootzakelijke markt. Opdrachtgevers van Cecile waren o.a. Van Lanschot, de Nederlandse Spoorwegen, Rabobank en KLM. Bij deze opdrachtgevers vervulde zij rollen als Facility Manager, contractmanager van facilitaire contracten en projectmanager huisvesting.  

Cecile is zeer ondernemend, betrokken, georganiseerd en procesgericht. Zij is autonoom en vormt graag een eigen mening en visie. Met haar grote verantwoordelijkheidsgevoel en talent voor organiseren en structuur aanbrengen weet Cecile zaken echt voor elkaar te krijgen. 

Projecten

Waar Cecile aan heeft bijgedragen

Facilitair Projectmanager bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch