/
/
Jennifer Linschoten-de Brabander
Jennifer
Linschoten ­de Brabander
field manager
Interim & recruitment

Als fieldmanager en manager van de medior en senior interim professionals verbindt Jennifer onze facilitaire interim professionals aan onze opdrachtgevers en begeleidt hen op opdracht. Jennifer heeft een facilitaire achtergrond en uitgebreide ervaring in facilitaire (interim) rollen. Hierdoor is zij een stevige gesprekspartner voor zowel onze interim professionals als opdrachtgevers.

Na haar HBO Facility Management werkte Jennifer als junior facilitair manager en kwaliteitscoördinator binnen de eerstelijnsgezondheidszorg en als facility manager soft- en hard services bij diverse (inter)nationale opdrachtgevers van CBRE GWS. Hierna maakte zij de overstap naar Hospitality Group om als interim manager aan de slag te gaan en zich verder binnen onze organisatie te ontwikkelen.

Jennifer krijgt energie van de match maken tussen de ambities van de interim professionals en de vraag van de opdrachtgever. Ze hecht veel waarde aan het zoeken van verbinding en heeft oog voor mens en resultaat. Ontwikkeling van onze facilitaire interim professionals is voor haar een belangrijke drijfveer.

Projecten

Waar Jennifer aan heeft bijgedragen

Facilitair coördinator bij woonbedrijf ieder1 

Succesvolle ingebruikname ziekenhuis Rijnstate locatie Elst

Teamleider Facilitair & Huisvesting bij Christelijke Onderwijs Groep

Duurzaam interim management bij JCDecaux