/
/
Nadine Nugter
Nadine
Nugter
consultant
Workplace strategy & design

Nadine is senior consultant Workplace strategy & design en heeft een opleidingsachtergrond in Facility Management en Bedrijfskunde (MSc). Ze heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van huisvestingvraagstukken, zowel in de rol van adviseur als die van opdrachtgever.

Nadine helpt organisaties bij hun (strategische) huisvestingsvraagstukken. Dit varieert van het ontwikkelen van een huisvestingsvisie en strategie, het vertalen van behoeften van gebruikers naar creatieve en inspirerende werkplekconcepten tot het opstellen van ruimtelijke programma’s van eisen. Zij pakt vraagstukken integraal aan, met oog voor de impact van keuzes op de primaire organisatie(doelstellingen).

Nadine houdt zich graag bezig met het vertalen van (maatschappelijke) trends en ontwikkelingen naar concepten binnen huisvesting en services. Enthousiast, initiatiefrijk en resultaatgericht kenmerken Nadine. Ze gaat voor continue verbetering. Nadine geniet van een uitdaging en gaat die het liefst samen met haar collega’s aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.