Twan Burgers

Senior interim manager

Twan is senior interim manager bij Hospitality Group. Naast zijn kennis van Facility Management en Bedrijfskunde heeft Twan een brede ervaring opgebouwd op het gebied van facility services, de ontwikkeling van werkconcepten en de coaching/begeleiding van facilitaire teams. Hij heeft deze ervaringen opgedaan binnen de zakelijke en financiële dienstverlening in zowel lijn- en projectmanagement als adviserende rollen.

Twan helpt organisaties graag met het continu verbeteren in de driehoek ‘organisatie’ – ‘gebouw’ – ‘gebruiker’. “Hoe kan FM een aantoonbare bijdrage leveren aan de organisatiedoelen van de opdrachtgever?” is daarbij zijn favoriete probleemstelling.

Hij geniet van het vinden van concrete en creatieve oplossingen. Bij Twan is de klant altijd ‘on top of mind’. Twan is een sympathieke gesprekspartner die graag inspireert en anderen ook de ruimte geeft om hun bijdrage te leveren. Zijn persoonlijke ambitie ‘het werkplezier van anderen vergroten’ sluit dan ook naadloos aan bij de missie van Hospitality Group ‘Creating better places’.