/
/
Laura Numan
Laura
Numan
interim manager

Laura is interim manager bij Hospitality Group. Zij rondde in 2018 de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Inholland in Diemen af. Tijdens haar afronding onderzocht ze professionaliseringsmogelijkheden binnen facilitair contract- en leveranciersmanagement bij Western Union in Vilnius, Litouwen.

Na haar afstuderen versterkte Laura het team van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Amsterdam als medewerker facilitair bedrijf. Daar was ze actief betrokken als lid van het MVO-team bedrijfsvoering en had ze dagelijks klantcontact via de servicedesk en backoffice. Daarnaast was zij operationeel verantwoordelijk voor het contractmanagement van diverse leveranciers, coördineerde de implementatie van de nieuwe leverancier van de warme dranken, en organiseerde succesvol grote interne en externe evenementen.

Laura is bekend om haar behulpzaamheid, creativiteit en resultaatgerichtheid en haalt graag werk en verantwoordelijkheden naar zich toe. Mede door haar sociale en nieuwsgierige houding voelt Laura zich snel thuis in nieuwe omgevingen.

Projecten

Waar Laura aan heeft bijgedragen

Ondersteuning cluster FM team Advies en Ontwikkeling