Tim van Asch

Partner
Sourcing, regie & performance

Tim is partner bij Hospitality Group en combineert zijn ruime kennis van FM met een bedrijfskundige benadering. Bovendien is Tim een black belt in Lean en Six Sigma. Deze filosofie kenmerkt zijn aanpak van projecten en zijn rol in onze manier van High Performance Samenwerken bij Hospitality Group.

Tim adviseert grotere (internationale) organisaties in het bedrijfsleven en de zorg. Vraagstukken gaan over regie & organisatie (hoe zijn we georganiseerd en hoe besturen we?), strategic sourcing (zelf doen of uitbesteden?) en performance management (wat zijn onze prestatiegebieden en hoe doen we het?). Hij is de drijvende kracht achter ons doorlopende onderzoek naar Regie (Regie in Beeld), waar onder andere het FM Regie Framework uit voorkomt. Zijn kennis en ervaring deel hij graag en met regelmaat in artikelen en tijdens symposia en congressen.

Met oog voor een duidelijk eindresultaat, creëert hij draagvlak en stippelt een gezamenlijke en waardevolle route uit voor elke facilitaire organisatie. Juist die combinatie maakt een project tot een goed project: “het resultaat = de kwaliteit van de oplossing * draagvlak2 ”.