/
/
Duurzame inrichting

Duurzame inrichting

In deze Arbeidsvitaminen nemen we je graag mee in het creëren van een duurzame (circulaire) inrichting. Het creëren van een gezonde en duurzame werkomgeving is een hot topic! Organisaties en medewerkers zijn steeds bewuster bezig met een gezonde en duurzame levensstijl en willen daarmee het verschil maken. Organisaties zetten daarom volop in op het verduurzamen van de werkomgeving en het werkgeluk van medewerkers.

Elke gebouwde omgeving biedt kansen voor een (meer) duurzame inrichting. Wist je dat Nederland bijna 50 miljoen vierkante meter aan kantoorruimte telt? De kansen benutten is de grote uitdaging. Duurzaam betekent namelijk naast minder, vooral ook bewuster consumeren en efficiënter omgaan met onze natuur, grondstoffen en energie. Als we dit combineren met het realiseren van aantrekkelijke omgevingen waar we graag naar toe gaan om te werken, of te verblijven, dan leggen we een basis voor echt duurzame impact.

director
Sustainability
interieurarchitect
Food & hospitality concepts
Workplace strategy & design

Meer insights

Sustainability

Duurzaamheid in het Provider Performance Onderzoek

Op naar een groene koffiebeker

Duurzaam eten en drinken in de werkomgeving

Visie op duurzaamheid

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.