George Maas

Partner
Sourcing, regie & performance

George is partner bij Hospitality Group en al 20 jaar werkzaam als adviseur facility management. Eerder werkte hij als partner bij Twynstra Gudde. Hij is actief in tal van FM-netwerken, is een veelgevraagde spreker en publiceert met regelmaat.

Zijn meest recente boek ‘Facility Management, over organiseren en maatwerk binnen een veranderende context’ weerspiegelt zijn kijk op het vak. In een wereld die verandert, benadrukt hij het belang om als facilitaire organisatie mee te veranderen. De specifieke expertise van George is strategic sourcing. Vraagstukken als uitbesteden of zelf doen, hoe moeten (facilitaire) organisaties hun supply chain organiseren, hoe kun je de samenwerking met externe dienstverleners vormgeven en hoe richt je de optimale regieorganisatie in zijn hem toevertrouwd.

De afgelopen jaren heeft hij opdrachten uitgevoerd voor een groot aantal (inter)nationale organisaties, zowel in het bedrijfsleven, de zorg als de overheid. Kenmerkend voor zijn aanpak is de balans tussen de inbreng van inhoudelijke expertise enerzijds en oog voor het veranderproces anderzijds; het zijn immers niet organisaties die veranderen maar mensen.