Raamovereenkomst facilitaire dienstverlening en adviesdiensten voor FMHaaglanden

Vorige maand ondertekende John Dommerholt van Hospitality Group samen met de directeuren van TwynstraGudde, Vebego en FM Haaglanden een raamovereenkomst voor de facilitaire dienstverlening en adviesdiensten van FMHaaglanden.

De raamovereenkomst

Met de raamovereenkomst worden projectleiders en adviseurs voor facilitaire dienstverlening ingehuurd die worden ingezet op maatwerktrajecten. Denk aan projecten als complexe verhuizingen of verbouwingen en het opleveren van lege panden. Ook zijn huisvestingsadvies en andere facilitaire adviesdiensten onderdeel van de raamovereenkomst.

Strategische samenwerkingspartner

Hospitality Group is de komende jaren de strategische samenwerkingspartner voor FMHaaglanden dat onderdeel is van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. FMHaaglanden levert facilitaire producten en diensten binnen het Rijk in de Haagse regio. Dit doen zij met ruim 600 medewerkers rondom de werkplekken van circa 40.000 rijksambtenaren. Wij zijn trots op deze raamovereenkomst en verheugen ons op de samenwerking!

Van links naar rechts: Pablo Hunnego van FMHaaglanden, John Dommerholt van Hospitality Group, Corinna van Diepen-Knegjens van Twynstra Gudde en Albert van der Meulen van Vebego.