Yournextworkplace – het nieuwste vacatureplatform

Yournextworkplace is dé vacaturesite voor alle functies in facility management, huisvesting, inkoop en hospitality op HBO+ niveau. Het is een platform waar organisaties hun vacatures onder de aandacht brengen en kandidaten een nieuwe functie en werkplek vinden.

Yournextworkplace is de ‘place to be’ voor aanstormend talent en ervaren professionals in het werkveld. Kandidaten hebben door de komst van het platform één centrale plek waar alle kansen op de arbeidsmarkt te vinden zijn voor facility management, huisvesting, inkoop en hospitality. Je vindt hier zowel de meest actuele vacatures als de mogelijkheid kennis te maken met verschillende bedrijven.

Voor werkgevers is dit dé plek waar ze vacatures onder de aandacht kunnen brengen zodat ze worden gevonden door talenten in deze lastige arbeidsmarkt. Een mooie kans om je als werkgever te presenteren en potentiële kandidaten aan te spreken. Van het plaatsen van een vacature of bedrijfsprofiel tot het maken van een vacaturevideo of ‘werken bij’ video.

Volg Yournextworkplace op LinkedIn en Instagram!