https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/10/Regie-Regatta-Game-1000x600-300x180.jpg

Speel de Regie Regatta Game

Speel de Regie Regatta Game
Speel de Regie Regatta Game

Auteur:

Hospitality Group begeleidt opdrachtgevers bij het doorlichten, ontwerpen en inrichten van een professioneel regiemodel. Juiste regievoering leidt tot de beste match van de wensen van de klant, geleverde (facilitaire) diensten en kosten. We doen samen met onze opdrachtgevers doorlopend onderzoek naar het organiseren van regie, ontwikkelen steeds scherpere modellen en presenteren ‘best practices’. Het door ons ontwikkelde FM Regie Framework is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling en vormt de basis van de Regie Regatta Game.

Mooie combinatie van een goed doordacht theoretisch model en een spel dat de kansen in de praktijk laat zien.

Met de Regie Regatta Game maakt u in korte tijd op een leuke, interactieve manier nader kennis met regierollen en hoe u dit alles met elkaar in verbinding kunt brengen. U ervaart daarmee hoe succesvol uw regie-organisatie kan worden als u een gestructureerde flow in uw regieprocessen gaat organiseren. De Regie Regatta Game is bij uitstek geschikt als vertrekpunt voor een verbeterprogramma of het inrichten van uw regie-organisatie.

Kennismaken met regie in de Regie Regatta Workshop

Wij brengen het regiemodel tot leven in een twee uur durende workshop onder begeleiding van onze ervaren senior consultants. De workshop start met een uitleg van het FM Regie Framework. Dit model beschrijft het begrip regie aan de hand van rollen en biedt organisaties een concreet handvat om regie in te richten. Daarna spelen we gezamenlijk de Regie Regatta Game en leert u van en met elkaar op welke manier regie u kan helpen om uw klant- en leveranciersmanagement nog beter op orde te krijgen.

Een heel laagdrempelig middel om met elkaar echt tot de kern te komen van onze regieprocessen.

Meedoen aan de Regatta is leuk en laat u ervaren hoe de theorie van het FM Regie Framework te vertalen naar de praktijk. Het verscherpt het beeld van waar u als regieteam staat en nog belangrijker waar u graag zou willen staan. Kosten bedragen € 1.250,- (excl. btw) per sessie. We begeleiden de sessie op locatie en het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 18.

Alles eruit halen met de Regie Regatta Workshop op maat

We kunnen de Regie Regatta ook organisatiespecifiek maken. Na een intake waarin wij met u inventariseren waar u nu staat en wat uw ambities en uitdagingen zijn ontwikkelen wij een workshop op maat. Tijdens een dagdeel lichten we het FM Regie Framework toe en spelen we de Regie Regatta Game specifiek toegepast op uw situatie. Het spel levert concrete inzichten en verbeterpunten op die direct toepasbaar zijn binnen de eigen (toekomstige) regieorganisatie.

Ik begreep in een keer waarom het bij ons niet goed ging, we hebben een deel van de regierollen niet belegd.

Kosten voor de intake, voorbereiding en de workshop van een dagdeel bedragen € 3.000,- (excl. btw). We begeleiden de sessie op locatie en het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 18. Bij beide workshops ontvangt u het Regie Regatta spel, dat u later zelf nog eens kunt spelen. Het Regie Regatta spel is ook los te bestellen voor € 119,- (excl. btw) in een Nederlandse of Engelse versie. Het spel bestaat o.a. uit de whitepaper FM Regie Framework, een speluitleg, speelkaarten en posters met het FM Regie Framework.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim van Asch.
+31 (0)33 – 462 55 55 | t.vanasch@hospitality-group.nl.