Back to nature met de Food Concept Community

Tijdens de eerste deep dive sessie van de Food Concept Community bezochten we met de deelnemers de Vuurplaats in de Bilt en gingen we back to nature.

Edgar Seesink inspireerde met trends en ontwikkelingen en Stijn Kuppens gaf ons een kijkje in het indrukwekkende Google Food Program, waarmee zij streven naar vitale, gezonde en gelukkige medewerkers. De deelnemers gingen zelf aan de slag met een ‘open fire diner’ vanuit het ‘field to fork’ principe. Bij de Vuurplaats gebruiken ze zoveel mogelijk lokale en seizoensproducten die rechtstreeks vanuit hun moestuin op het bord belanden.

In de Food Concept Community brengen wij (facility) managers bij elkaar die verantwoordelijk zijn voor of zich bezighouden met ontwikkelingen van horecavoorzieningen. Om met elkaar te sparren, spiegelen en benchmarken om samen tot creatieve inzichten en oplossingen te komen. It’s the joy of food that brings us together! Bekijk hier meer informatie over de Food Concept Community.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.