Global FM & RE Summit 2023

Happy & connected in an attractive workplace. Dat was het thema van de tweede Global FM & RE summit georganiseerd door Hospitality Group, Edge, CBRE en Sodexo. Meer dan 60 eindverantwoordelijken voor FM & RE van internationale organisaties zoals Zalando, Ikea, Unilever, Heineken, ABN AMRO, waren exclusief uitgenodigd en aanwezig bij deze summit.

Aantrekkelijke internationale line up

Sprekers als Philip Ross, Kay Sargent, Guy van Liemt en Stuart Finnie namen ons mee in trends en ontwikkelingen, hun visie en researchdata. Daarnaast spraken workplace managers Marnix Mali van Booking, Nicolaas Waaning van ING en Kristel Gijsbers van ASML over hun visie en beleid op werken, het werkplekconcept en hun vastgoedstrategie.

Inspireren en van elkaar leren

We brachten 60 internationale FM & RE managers bij elkaar om hen te inspireren, van elkaar te laten leren en in gesprek te laten gaan over de aantrekkelijke werkomgeving. Hoe kun je vanuit FM & RE ‘happy & connected’ medewerkers creëren? Wat is belangrijk in de workspace van morgen?

Depot Boijmans Van Beuningen

Een mooie dag met waardevolle gesprekken met een prachtig diner op een uitzonderlijke locatie midden in Rotterdam, Depot Boijmans Van Beuningen. Het Depot biedt opslag voor de 150.000 kunstvoorwerpen van Museum Boijmans van Beuningen. Deze geweldige locatie is ’s werelds eerste publiek toegankelijke kunstdepot en won de Dutch Design Award 2022.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement. Wil je alvast meer weten over de volgende summit, laat het ons weten!