MVO-jaarverslag van 2022

Met trots presenteren we hierbij ons MVO-jaarverslag van 2022. Hoewel we al sinds 2016 onze MVO-activiteiten vastleggen en dit registreren in het MVO-register, is dit ons allereerste zelf geschreven rapport waarin we uitgebreid communiceren over van alles wat we doen om een positieve bijdrage te leveren en de wereld een beetje mooier te maken. Lees hier ons MVO-jaarverslag.

Belangrijkere plek

2022 was op duurzaam vlak een belangrijk jaar voor ons. Al jaren hechten we waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar in 2022 heeft duurzaamheid een nog belangrijkere plek in de organisatie ingenomen. We hebben grote stappen voorwaarts gemaakt en mooie resultaten bereikt. We zijn ervan overtuigd dat we veel mooie en belangrijke dingen doen. Dat we een goede werkgever zijn en dat we met onze projecten veel positieve impact bij opdrachtgevers maken.

Mooie resultaten

Zoals gezegd hebben we in 2022 belangrijke stappen gezet. We zijn gegroeid van 79 naar 91 medewerkers. Onze medewerkers beoordeelden Hospitality Group gemiddeld met een 8,5. We hebben concrete duurzame doelen opgesteld, waarvan we de voortgang maandelijks monitoren. We elektrificeerden ons wagenpark tot 90%. We maakten de CO2-footprints van 2020 tot en met 2022 inzichtelijk en hebben ambitieuze doelen opgesteld om de milieubelasting drastisch te verlagen. We zijn diverse samenwerkingen op de markt aangegaan om onze duurzame impact te vergroten. We voerden allerlei duurzame projecten bij opdrachtgevers uit. We publiceerden een nieuwe website, waarbij Sustainability een eigen expertise is. En als kers op de taart dienden we onze aanvraag bij B Corp in, zodat we – zoals het er nu naar uitziet – in 2023 B Corp gecertificeerd zijn.

We zijn van plan om in 2023 net zoveel mooie resultaten neer te zetten als in het afgelopen jaar. We werken met ons leuke team van professionals elke dag hard aan onze missie Creating better places en doen dit met veel plezier. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en wensen je veel plezier met het lezen van ons eerste MVO-jaarverslag over 2022.