https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/07/Yask-300x180.jpg

Get Xcited! Gastvrijheid bij Yask

Get Xcited! Gastvrijheid bij Yask
Get Xcited! Gastvrijheid bij Yask

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/07/Yask-300x180.jpg

Yask staat bekend als facilitaire topspeler en wil dit iedere dag met al hun medewerkers weer waarmaken. Om te blijven excelleren, vroeg Yask ons om voor 336 hospitality medewerkers een inspirerend trainingsprogramma te ontwikkelen en begeleiden. Om het Yask DNA te versterken en een gastvrije mindset aan te zetten!

Het programma

In vier opvolgende fysieke trainingen voor medewerkers en coördinatoren maken we de koppeling tussen gastvrijheid en de kernwaarden van Yask: persoonlijk, innovatief, concreet en ondernemend. Tussen de trainingen triggeren we de deelnemers met uitdagende challenges, omdat leren vooral ook in de praktijk gebeurt. De deelnemers ontvangen de Hospitality Xcites guide met alle ins en outs. Op deze wijze komt gastvrijheid écht in het Yask DNA.

Om nooit meer te vergeten…

Het Get Xcited! programma is om nooit meer te vergeten. Elke training bevat iets unieks. Zo delen de deelnemers na de eerste training een oprecht compliment uit aan een ander en ontvangen zij dé Yask Guilty Pleasure muzieklijst. Verder daagt een actrice de deelnemers in de derde training uit om te oefenen met gastvrij taalgebruik.

Een bruisend trainingsprogramma waar nog lang over wordt gesproken. Get Xcited!

Projectgegevens

Opdrachtgever
Yask
Locatie
Nederland
Gerealiseerd
Maart 2022 – december 2023

Meer informatie