https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/05/shutterstock_1022340277_1000x600-300x180.jpg

Facilitaire projectondersteuning Erasmus Universiteit

Facilitaire projectondersteuning Erasmus Universiteit
Facilitaire projectondersteuning Erasmus Universiteit

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/05/shutterstock_1022340277_1000x600-300x180.jpg

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met circa 28.000 studenten en 2.900 medewerkers. Het University Support Centre (USC) is een shared service organisatie met ICT, Facility Services, Real Estate Services, Financiën, HR en Marketing & communicatie dienstverlening.

Binnen het USC levert Facility Services in samenwerking de dienstverlening voor de onderwijsruimtes, werkplekken en campusvoorzieningen. Binnen Facility Services zijn twee facilitaire projectleiders werkzaam die zich bezig houden met Europese aanbestedingen, verhuizingen, organisatorische veranderingen, implementaties van (nieuwe) dienstverlening en procesverbeteringen. Mede door het meerjarenprogramma Campus in Ontwikkeling is er momenteel een grote piek in deze werkzaamheden.

Ik ben heel erg blij met de inzet en samenwerking met Christel. Ze heeft een vleugje perfectionisme, wat ten goede komt van de kwaliteit van haar werk.Arnoud de Jong, Projectleider Facility Services

Ter ondersteuning is Hospitality Group gevraagd om tijdelijk invulling te geven aan de rol van facilitair projectondersteuner. Onze interim professional Christel Verlouw vervult deze rol met verve en is onder andere verantwoordelijk voor:

  • Coördineren van projectactiviteiten zoals het begeleiden van leveranciers bij leveringen in de panden
  • Input leveren en uitwerken van conceptontwikkeling
  • Ondersteunen in vele projecten met het uitwerken en professionaliseren van documentatie, verslaglegging, opstellen en bijhouden van planningen en agenda’s, voorstellen doen voor standaardisatie et cetra
  • Ondersteunen bij de ontwikkeling van een interne auditmethodiek
  • Teksten schrijven voor interne communicatie (PDC, procesinformatie richting klanten)
  • Aandragen en doorvoeren van verbetervoorstellen van facilitaire processen

Christel versterkt het team met haar kennis, kunde, nauwkeurigheid en flexibiliteit. In deze dynamische omgeving en drukke periode vangt zij pieken op en boekt zij positieve resultaten in een veelheid aan projecten.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Erasmus Universiteit Rotterdam
Locatie
Rotterdam
Projecttype
Facilitair projectmanagement
Gerealiseerd
Juli 2017 - heden

Meer informatie