https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/02/Nedtrain-300x180.jpg

NedTrain modernisering Revisie Loopwerken

NedTrain modernisering Revisie Loopwerken
NedTrain modernisering Revisie Loopwerken

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/02/Nedtrain-300x180.jpg

NedTrain

NedTrain is het revisie- en moderniseringsbedrijf voor onderdelen en de wagons van treinen. Buiten het moderniseren van de wagons van de treinen worden draai- en wielstellen gereviseerd. Dit alles gebeurt in het organisatieonderdeel Revisie Loopwerken (RLW). RLW is opgesplitst in twee gebouwen: één voor het reviseren van draaistellen en één voor het reviseren van wielstellen.

Modernisering Revisie Loopwerken

Om de klant (de NS) te blijven voorzien in de vraag, is het noodzakelijk om RLW te moderniseren. Hiervoor is een projectgroep geformeerd. Eén van de doelstellingen is om van RLW éen revisiebedrijf te maken. Het projectteam heeft de opdracht om 2017 Revisie Loopwerken in de nieuwe vorm operationeel te laten draaien. Dit betekent dat beide productieprocessen zijn geharmoniseerd en in één gebouw plaatsvinden.

Lisa is…

Lisa is Young Professional bij Hospitality Group en vervult in dit project de rol van Project Management Ondersteuner. Lisa ondersteunt de programmamanager met echt alle facetten van het project. Ze ondersteunt in het bewaken en beheersen van de projectprocessen, tijd en kwaliteit. Een belangrijke focus hierbij, het behalen van een BREEAM Excellent certificaat. Daarnaast rondt Lisa het voorlopig ontwerp voor de behuizing van de secundaire processen af tot een definitief ontwerp. Tevens maakt Lisa deel uit van de redactie van de RLWay (intern informatieblad).

Young professionals

Onze Young Professionals zijn uitblinkers met potentie, passie en drive om te excelleren. Van hospitality, facility management, inkoop en huisvesting […]

Lees meer
Foto : Rob Dammers

Projectgegevens

Opdrachtgever
NedTrain
Locatie
Haarlem
Gerealiseerd
2016 - 2017

Meer informatie