Nieuwe hotspot voor Energy Services

Nieuwe hotspot voor Energy Services
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/07/HospitalityGroup_EnergyServices_002-300x180.jpg

Energy Services is een zakelijke dienstverlener voor energie inkoop, verbruiksreductie en financieel beheer.  Begin van 2017 verhuisde Energy Services naar de Wellbuilding in Nieuwegein. Hospitality Group begeleidde hen bij de ontwikkeling en ingebruikname van een aansprekende nieuwe werkomgeving.

De derde verdieping van de Wellbuilding is het nieuwe huis van Energy Services. Geen hokjes of gesloten ruimten, maar een open transparante vloer waar je je snel thuis voelt. Medewerkers en gasten kunnen op verschillende manieren samen werken. Van concentratieplekken en staplekken tot een teamspot en brainstormruimte. De gezellige bar en lunchtafels vormen een fijne ontmoetingsplek. Even opladen kan op het dakterras en in de ontspanningsruimte met tafeltennistafel.

Hospitality Group heeft ons vanaf het begin geholpen met het ontwerp, de inrichting en realisatie van ons nieuwe kantoor. Zij hebben ons laten zien dat met een andere benadering onze mensen  rustiger, positiever en ook productiever kunnen werken. De saamhorigheid binnen het team is veel groter. Dit alles door te kiezen voor een manier van werken waarin samenwerking, brainstormen en leren (van elkaar) centraal staan.

Fotografie : Femke van den Heuvel

Projectgegevens

Opdrachtgever
Energy Services
Locatie
Nieuwegein
Gerealiseerd
Oktober 2016 – maart 2017

Meer informatie