Ontwikkeling en realisatie restaurant De Resident

Ontwikkeling en realisatie restaurant De Resident
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/12/HD-Resident4590-300x180.jpg

Hospitality Group heeft in samenwerking met Antea Group het concept voor de horecavoorzieningen voor de nieuwe huisvesting van het Ministerie van VWS ontwikkeld. De huisvesting betreft een bestaand pand met een traditioneel bedrijfsrestaurant. De wensen van opdrachtgever en medewerkers stonden centraal in de ontwikkeling.

Een aantal belangrijke uitgangspunten waren:

  • Beleving van professionele horeca
  • Verrassen van gasten
  • Aandacht voor gezondheid en vitaliteit
  • Multifunctioneel gebruik
  • Groei van aantal gebruikers

Hospitality Group ontwikkelde het concept en maakte het functioneel en logistiek ontwerp. Architect Hofman Dujardin gebruikte deze input voor de realisatie van het interieur. Kenmerkend voor het nieuwe concept zijn het gebruik van verse (en biologische) producten, een sterke productpresentatie en bereiding in het zicht van de gast. De ‘nieuwe’ keuken is bijvoorbeeld voor een groot gedeelte geïntegreerd in het uitgiftegebied en de ‘oude’ keuken wordt gebruikt voor voorbereiding en banqueting.

Fotografie : James Stokes

Projectgegevens

Opdrachtgever
Ministerie van VWS
Locatie
Den Haag
Projecttype
Conceptontwikkeling & Interieurontwerp
Gerealiseerd
2015

Meer informatie