Ontwikkeling horecavoorzieningen Reinier de Graaf

Ontwikkeling horecavoorzieningen Reinier de Graaf
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/03/HD-De-Graaf_040-300x180.jpg

Reinier de Graaf Groep heeft voor de nieuwbouw van het ziekenhuis in Delft een aantrekkelijk aanbod aan horecavoorzieningen gecreëerd. Alle voorzieningen voor zowel patiënten als bezoekers zijn hier onderdeel van. Hospitality Group heeft de door het ziekenhuis vastgestelde gastvrijheidsconcepten doorontwikkeld en de ontwerpen en bestekbeschrijvingen gemaakt.

De bezoekersvoorzieningen (espressobar, cadeaushop en Brasserie) hebben een prominente plaats in de centrale hal van het nieuwe ziekenhuis en vervullen een belangrijke rol in de gastvrijheidsambitie. Bijzonder aansprekend is de keuze voor bediening aan tafel in het bezoekersrestaurant. Ook patiënten kunnen met hun bezoekers gebruikmaken van dit restaurant.

Medewerkers lunchen en ontmoeten elkaar in het personeelsrestaurant. Het mooie zitgebied van dit restaurant is 24/7 beschikbaar voor overleggen, ontmoeten en ontspannen.

Het vergadercentrum beschikt over moderne en efficiënte voorzieningen, waaronder een transparante foyer met zelfbediening voor koffie en thee.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Reinier de Graaf Groep
Locatie
Delft
Projecttype
Conceptontwikkeling en ontwerp
Gerealiseerd
Augustus 2015

Meer informatie