Service managerhttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/03/Service-manager-300x180.jpg

Werving & selectie servicemanager Corporate Housing Factory

Werving & selectie servicemanager Corporate Housing Factory
Werving & selectie servicemanager Corporate Housing Factory https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/03/Service-manager-300x180.jpg

Corporate Housing Factory biedt zakelijke gasten een tijdelijk thuis in een van de ca. 150 luxueuze appartementen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. De combinatie van privacy en comfort van thuis en het hoge serviceniveau van een 5 sterren hotel is wat dit concept uniek maakt. Hospitality Group ging voor Corporate Housing Factory op zoek naar een servicemanager die garant staat voor een uitmuntende servicebeleving voor alle gasten.

De servicemanager stuurt de landelijke servicedesk in Amsterdam aan en is verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en de housekeeping van de locaties in Amsterdam. Bij de werving en selectie lag het accent in het profiel op topgastvrijheid, veelzijdigheid en procesmanagement.

Binnen vier weken heeft Hospitality Group een selectie van vier geschikte kandidaten gepresenteerd. Tijdens een selectiedag met gesprekken en een interactieve business case heeft Corporate Housing Factory unaniem de keuze voor een van de kandidaten gemaakt. Onze opdrachtgever beoordeelde het recruitmentproces met een 9.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Corporate Housing Factory
Projecttype
Werving en selectie

Meer informatie