Yello centrum bij ABN AMRO place to be!

Yello centrum bij ABN AMRO place to be!
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/HospitalityGroup_ABN-AMRO_Amstelveen_001-300x180.jpg

Yello is sinds 2016 het nieuwe werkplekconcept voor de hoofdkantoren van ABN AMRO. Na het opleveren van diverse Yello vloeren kreeg het idee van een ABN AMRO stad met wijken, parken en centra een vervolg met de realisatie van het eerste centrum op de locatie Computer Centrum Amstelveen Noord.

Place to be

Het centrum bevindt zich op de begane grond van het gebouw en is in alle opzichten een ontmoetingsplek, de place to be.  Medewerkers kunnen hier de hele dag op verschillende manieren werken, ontvangen, overleggen,  ontspannen, eten en drinken. Van restaurant en koffievoorziening tot diverse vergaderfaciliteiten en loungeplekken. Alles ademt het DNA en de techniek van de bank; van materialen en kleuren tot de multifunctionaliteit en de verbinding met buiten. Het centrum heeft een grote aantrekkingskracht op medewerkers en potentiele medewerkers. Let’s meet & greet!

Verbinden

Elk niveau binnen het Yello werkplekconcept, van centrum tot park en wijk, heeft zijn eigen kracht met als gemeenschappelijke deler de waarden van ABN AMRO. Van samenwerken in de wijk, inspirerende ontmoetingen in het park tot belevenissen in het centrum. Het kernwoord van het centrumgebied op de locatie CCA Noord is verbinden. In het centrum weten medewerkers en klanten elkaar te vinden om samen te werken, van elkaar te leren en het samen leuk te hebben.

Yello

Hospitality Group ontwikkelde en implementeerde samen met ABN AMRO dit nieuwe vraaggestuurde werkplekconcept. Yello nodigt uit tot samenwerken, delen van kennis en innovatie en maakt het werkleven van medewerkers leuker en makkelijker. Ook zorgt Yello voor een betere balans in het gebruik van de gebouwen.

Fotografie : Femke van den Heuvel

Projectgegevens

Opdrachtgever
ABN AMRO
Locatie
Amstelveen
Projecttype
Ontwikkelen horecaconcept & interieurontwerp
Projectgrootte
800 m2
Gerealiseerd
April 2016 – Maart 2017

Meer informatie