/
Community facility managers

Community facility managers

In onze Community facility managers brengen wij verantwoordelijken voor FM en RE bij elkaar om te sparren, spiegelen, benchmarken en samen tot creatieve inzichten en oplossingen te komen voor uitdagingen. Jaarlijks ontwikkelen we een programma op basis van actuele thema’s en prikkelen we met experts, ervaringsdeskundigen en innovaties.

Get inspired to act!

De economische, duurzame, technologische en politieke vraagstukken van nu zijn complex! Meerdere uitdagingen komen echt samen, ook voor FM. Dat betekent ook dat nieuwe kansen ontstaan! Hoe geef jij invulling aan relevante thema’s en neem je anderen mee om stappen te zetten? Deze tijd vraagt om leiderschap, duidelijke keuzes èn actie.

In vier sessies en een driedaagse sustainability bootcamp zoomen we in op duurzaamheid, leiderschap, het stimuleren van gewenst gedrag, samenwerking met HR, partnerships met leveranciers en het creëren van een diverse en aantrekkelijke werkomgeving. Een divers programma met uiteenlopende thema’s. Laat je inspireren door experts en sprekers, praktijkvoorbeelden, cases en innovatieve omgevingen. We bezoeken onder andere Picnic, de nieuwe campus van Booking.com en Next Delft!

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg