Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Deze community is speciaal voor inkoopmanagers in de ziekenhuizen, die zich zowel persoonlijk als professioneel willen laten inspireren en ontwikkelen. we brengen de inkoop top van de Nederlandse ziekenhuizen bij elkaar om inzichten en oplossingen met elkaar te delen over de gezondheidszorg van de toekomst.

Future Impact

In vier deep dive sessies en een Health Innovation Tour verdiepen we ons in de actuele thema’s grenzend aan het inkoopvak. Laat je inspireren door experts, vakgenoten en andere inkoopomgevingen zoals innovatieve supermarkt Picnic en grootste digitale marktplaats in sierteelt FloraHolland.

Met experts en trendwatchers ga je je wanen in de wereld na morgen. Welke veranderingen komen er op je af? En waar kan jij een verschil maken voor de patiënt? Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke en professionele drijfveren en je leert hoe je je samenwerking met diverse generaties op de werkvloer kunt verbeteren. Ook staan in dit exclusieve programma de interne en externe supply chain centraal. Hoe krijg je meer grip op de keten en hoe richt je je samenwerkingen optimaler in.

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg