/
Community inkoop overheid

Community inkoop overheid

Speciaal voor strategische inkopers en eindverantwoordelijken voor inkoop bij overheidsinstellingen initiëren wij de Inkoop Community Overheid. Laat je prikkelen en inspireren. Wij brengen peers bij elkaar om te sparren, spiegelen en inzichten en ervaringen te delen, zodat jij impact kunt maken als persoon en professional.

Het nieuwe samenwerken

De toenemende digitalisering en noodzaak voor duurzaam inkopen hebben impact op de toekomst van overheidsdiensten en dus ook op de inkoopprocessen. Hoe kun je als inkooporganisatie een zo groot mogelijke bijdrage leveren en anticiperen op veranderingen? Hoe vertalen we de (duurzame) ambities van de overheid naar de dagelijkse inkooppraktijk? Hoe positioneert inkoop zich binnen de organisatie en hoe richt je je samenwerkingen optimaler in?

Programma

In dit programma, bestaande uit vier deep dive sessies, prikkelen we je met bedrijfsbezoeken bij Wehkamp, Melt en de Muntfabriek en brengen we je in contact met experts op de thema’s generatiemanagement, circulair inkopen en ketensamenwerking. Laat je inspireren door sprekers en andere inkoopprofessionals en vertaal je inzichten naar verrassende ideeën voor jouw team en/of organisatie.

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg