/
Facilitaire inkoop community

Facilitaire inkoop community

In deze community brengen we facilitaire inkopers samen. Dé kans om ambities van fm en inkoop bij elkaar te brengen. Op zoek naar co-creatie en ketensamenwerking om gezamenlijk meer waarde te creëren en nog meer als waardig business partner te fungeren.

Facility inkoop boost

Facility management was nog nooit zo dynamisch. Van het sluiten van kantoren en het inrichten van de thuiswerkplek, naar de uitdagende zoektocht hoe de toekomst van het hybride werken eruit gaat zien. Het is cruciaal dat je als facilitair inkoper de trends en ontwikkelingen goed begrijpt zodat je er nog beter op kunt inspelen. De menselijke maat en ruimte voor dialoog zijn cruciaal voor het succes van je inkoopactiviteiten. Hoe zorg je voor een optimale samenwerking? En hoe kun je proactief inspelen op de verwachtingen van je stakeholders

De combinatie van inspiratie, inhoudelijke verdieping, netwerken en fun maakt deze course uniek. Tijdens drie deep dive sessies bij Redbull, PVH en ons eigen Hospitality Group clubhuis zoomen we in op actuele thema’s en gaan we samen opzoek naar hoe je als facilitaire inkoper nog meer impact kan maken op de business.

Aanmelden

Meer

Communities

Inkoop community

FM Executive Community

Community Sociaal Domein

Food concept community

Community Duurzaamheid

FM Community

Future work community

Community facility managers

FM Talent community

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.