/
Food community

Food community

Welkom in de snel veranderende wereld van eten en drinken binnen organisaties. Het is een plek vol uitdagingen, waar diverse eindgebruikers uiteenlopende visies en behoeftes hebben. Hoe creëer jij een eigentijds concept dat iedereen aanspreekt? Get a taste of what’s next...

Hoe faciliteer jij de transitie van klassieke catering naar enthousiasmerende horeca voor je medewerkers en bezoekers? Hoe pas jij de technologische en duurzame ontwikkelingen toe? Het is een complexe, boeiende wereld waarin jouw rol, als verantwoordelijke van de horecavoorziening binnen deze (kantoor) omgeving, van cruciaal belang is. Hoe maak je van deze horecavoorziening een inspirerende, smaakvolle plek die voldoet aan de verwachtingen van de diverse gebruikers? 

Voor wie? 

De Food Community is speciaal ontwikkeld voor (facility, real estate, HR of workplace) managers die verantwoordelijk zijn voor – of zich bezighouden met – de ontwikkelingen van horecavoorzieningen. We brengen deelnemers bij elkaar om te sparren, spiegelen en benchmarken om tot creatieve inzichten en oplossingen te komen. 

Wat brengt het jou?

In drie losse dagen en een tweedaagse inspiratietour verdiepen wij ons op verschillende onderwerpen. In Amsterdam bekijken wij vooruitstrevende all-day concepten. De tweedaagse tour op Texel benadrukt natuur en duurzaamheid. Bij de derde sessie zoomen we in op toonaangevende bedrijven op de High Tech Campus die een aantal interessante (food)innovaties zullen onthullen. De laatste dag komt dit allemaal samen en verkennen wij aan de hand van Mindhacking de psychologische keuzes van de eindgebruiker (en natuurlijk vooral hoe jij die kunt beïnvloeden).  

FM Community

Als deelnemer van de FM Community krijg je toegang tot het online platform waar een brede groep FM, RE en HR professionals samenkomen. Daarnaast kun je deelnemen aan online inspiratiesessies, meet ups en werken in het FM community Café. Klik hier voor meer informatie.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2024. Wij gaan uit van minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. De kosten voor de volledige Food community bedragen € 2.995, – per deelnemer, inclusief tweedaagse, accommodatie, materialen, food & drinks, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Ton Rutten, Peer van Gurp of Claire Been via 033 462 55 55 of per mail t.rutten@hospitality-group.nl​, p.vangurp@hospitality-group.nl​ of c.been@hospitality-group.nl.

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg