/
Landelijke Community Zorg

Landelijke Community Zorg

Met personeelstekort, financiële uitdagingen, duurzaamheid en veranderende huisvestingsopgaven door verplaatsing van zorg, brengt de toekomst van de zorg veel uitdagingen met zich mee. Hoe pakken we dit aan?

Samen kom je verder

Door samen uitdagingen aan te pakken en successen te delen, ontwikkel je niet alleen als individu maar ook als groep qua kennis en mogelijkheden. Het programma dat wij hebben samengesteld biedt de kans om inzichten te vergaren, kennis te delen en waardevolle connecties te maken met gelijkgestemde professionals. 

Voor wie?

Speciaal voor eindverantwoordelijken facilitair, vastgoed, huisvesting, en inkoop binnen zorginstellingen in Nederland. De community brengt vakgenoten bij elkaar om inzichten en oplossingen met elkaar te delen over de zorg van de toekomst. Leer van experts, spar en spiegel onderling, benchmark en groei samen in jullie vakgebied.

Wat brengt het jou?

Tijdens drie deep dive sessies ga je in gesprek met verschillende experts zoals Inka Vogelaar, Jeroen Hermus en het Expertteam Huisvesting Aandachtsgroepen van het RVO. We nemen je mee naar inspirerende locaties zoals het Bartholomeus Gasthuis, Basecamp IJmuiden en de woon- en werklocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), Buiksloterham. Het delen van kennis met vakgenoten staat centraal in het gehele programma. Ook helpen we je om de vertaalslag te maken naar jouw eigen omgeving. 

FM Community

Als deelnemer van de FM Community krijg je toegang tot het online platform waar een brede groep FM, RE en HR professionals samenkomen. Daarnaast kun je deelnemen aan online inspiratiesessies, meet ups en werken in het FM community Café. Klik hier voor meer informatie.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 9 september 2024. We gaan uit van minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers. De kosten voor het volledige programma bedragen € 1095,- per deelnemer, inclusief materialen, eten & drinken, exclusief btw. ​Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group behoudt zich het recht voor het programma op onderdelen of locaties te wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Hidde van Gelder of Rutger van Wijk via 033 462 55 55 of per mail h.vangelder@hospitality-group.nl​ of r.vanwijk@hospitality-group.nl.

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community