https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/10/shutterstock_633365168-edit-300x180.jpg

Werving team gastvrijheid & services bij Amsta

Werving team gastvrijheid & services bij Amsta
Werving team gastvrijheid & services bij Amsta https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/10/shutterstock_633365168-edit-300x180.jpg

Amsta levert zorg aan ouderen, mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking op 27 unieke locaties in hartje Amsterdam. De locaties zijn uniek omdat deze vooral gevestigd zijn in het centrum van Amsterdam, dichtbij de samenleving en de gezelligheid van de stad. Zo voelen de bewoners de betrokkenheid met hun geliefde stad en samenleving. Om hoogwaardige zorg aan de cliënten te leveren heeft Amsta ambitieuze doelen gesteld en zijn de eerste stappen gezet. Zo is gekozen voor een andere inrichting van de organisatiestructuur van centraal naar decentraal en wordt er meer gestuurd op diversiteit en met oog voor de verschillende doelgroepen. Hospitality Group is in het licht van de doelstellingen gevraagd om de werving & selectie te verzorgen voor de functie van een manager gastvrijheid & services bij Amsta.

Manager gastvrijheid & services

Amsta was op zoek naar een krachtig leidinggevende, een echte peoplemanager die mensen op een coachende manier tot grootse prestaties weet te inspireren. De werving & selectie was uitgebreid, enerzijds door het grote aantal sollicitanten en anderzijds omdat wij het werving- en selectieproces op maat hebben gemaakt voor Amsta. Zo zijn extra stappen toegevoegd aan het traject. Denk aan een uitgebreide casusbespreking en een assessment. Vanuit Hospitality Group is vanuit alle geledingen van de organisatie expertise ingeroepen om dé juiste kandidaat te vinden.

Inmiddels is Inge Jeurink sinds enkele weken gestart in haar nieuwe rol als manager gastvrijheid & services. Door haar achtergrond binnen de zakelijke dienstverlening brengt zij vernieuwing en energie met zich mee en wil zij haar bijdrage leveren om het beste uit de organisatie te halen, zodat cliënten en hun familie nog lang napraten over wat voor een fijne plek Amsta is.

Formatie team gastvrijheid & services

De volgende stap voor Hospitality Group is om samen met de manager gastvrijheid en services de formatie van het nieuwe team gastvrijheid & services in te richten. Hiervoor mogen wij drie nieuwe teammanagers gastvrijheid en services werven en selecteren. We hebben de huidige medewerkers betrokken om een goed beeld te krijgen van de organisatie en hebben daarnaast het team tijdelijk versterkt. Een van de interim-managers heeft veel expertise op het gebied van projectmanagement en ontwikkelde de afgelopen maanden standaard projectdocumentatie en droeg bij aan de ontwikkeling van de projectmanagementstructuur.

Een tweede interim-manager bracht met zijn expertise in de zorg veel structuur in de ontwikkeling van stuurinformatie en helpt momenteel met het opstellen van de begroting voor 2019. Mede hierdoor hebben wij een goed beeld van de huidige situatie en zijn wij in staat om een zo sterk mogelijk complementair team op te bouwen. Intussen zijn wij erin geslaagd om twee nieuwe teammanagers gastvrijheid te vinden en is de eerste kandidaat reeds gestart!

Heb je interesse?

Wij zijn nog op zoek naar één laatste collega die het team komt versterken. Bekijk hier de vacature of neem contact op met Romy de Roo van Hospitality Group 033 – 462 55 56.

Interim & recruitment

Binnen Hospitality Group is het team van Interim & recruitment topspeler op de markt in het bemiddelen van tijdelijke en vaste functies binnen het facilitaire domein. Onze toegevoegde waarde ligt in het opbouwen van teams en het vinden van de juiste match voor onze opdrachtgevers. Als strategisch business partner kruipen wij in het DNA van onze opdrachtgever om daarbij de best passende kandidaten te vinden en te adviseren over de inrichting van de facilitaire organisatie.

Steeds vaker bemiddelen wij eerst op tijdelijke- en dan op vaste basis kandidaten. Dit doen wij niet zonder reden. Wij ervaren veel voordelen van deze constructie. Door het intensief begeleiden van de interim-managers krijgen wij extra informatie mee over de functie-inhoud, de collega’s en organisatie waar een toekomstige vaste kandidaat komt te werken. Op deze wijze zijn wij nog beter in staat de juiste match te slaan zowel op inhoud, competenties en cultural fit.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Amsta
Locatie
Amsterdam
Projecttype
Werving & selectie
Gerealiseerd
Januari 2018 – oktober 2018

Meer informatie